BEMUTATJUK AZ iSOLYBAG-ET!

Image

Az iSolyBag egy többfunkciós telefontok,
amely csökkenti az elektromágneses sugárzást
és mechanikai védelmet nyújt!

Az iSolyBag egy többfunkciós telefontok,
amely csökkenti az elektromágneses sugárzást
és mechanikai védelmet nyújt!

Mivel az emberek között a legtöbbet és leggyakrabban használt eszköz a mobiltelefon, ezért úgy döntöttünk, hogy elsődleges célunk olyan telefontok megalkotása, amely fiatalokat és időseket egyaránt megvédi a sugárzástól.

Az iSolyBag ajánlott mindenki számára, aki rendszeresen használja a mobiltelefonját, és legtöbbször a zsebében, a táskájában, a gépjárművében, az íróasztalon vagy éppen az éjjeli szekrényén tartja.

SPECIÁLIS ÖSSZETÉTEL

Az elektroszmog ellen kifejlesztett telefontok egy speciális szűrőanyaggal rendelkezik, amely két rétegben került a tok anyagába. Ez az egyedi fejlesztésű termék német technológia, amely biztosítja a megfelelő védelmet.

A tok körbeveszi a telefont, amely 5 réteget tartalmaz:

1. Külső strapabíró design réteg

2. Műanyag hajlítható mechanikai védő

3. Speciális elektroszmog védő réteg

4. Speciális elektroszmog védő réteg

5. Belső finom mikroszálas bélés 

Az iSolyBag tokot lehet használni a már meglévő szilikonos védőtokkal, amit a méretezésnél figyelembe kell venni!

HATÉKONYAN VÉD A KÁROS SUGÁRZÁS ELLEN

Számos vizsgálatot végeztünk a témában. Méréseink során bebizonyosodott, hogy a mobiltelefon a védőtok nélkül többezer uW/m2 értéket mutat, amely az iSolyBag használatával néhány százas értékre csökken le.

A tesztek azt mutatják, hogy a mobiltelefon eközben üzemképes marad, az üzenetek, értesítések megérkeznek, telefonálni is lehet zavartalanul a headset használatával vagy kihangosítva.

A tok szabad nyílásán keresztül a mobiltelefon tölthető és a kábeles headset csatlakoztatható (telefontípustól függően).

Image
Image

NEMZETKÖZI RÁDIÓFREKVENCIA HATÁRÉRTÉKEK

Gondolkodjunk el ismét! Miért is kell elővigyázatosnak lennünk? Tényleg van-e valamilyen negatív hatása a túlzott sugárzásnak? Számos kutatás számolt be arról, hogy magas értékű, tartós behatás esetében akár alvászavarok, figyelemzavar, fejfájás, rossz közérzet vagy akár szív és érrendszert érintő megbetegedések is felléphetnek. Aki további részleteket szeretne tudni, kérjük olvassa el az az Osztrák Orvosszövetség EMF-munkacsoportjának konszenzusdokumentumát.

Mindenki számára fontos a saját egészségének megőrzése. Az EU az elektroszmog hosszútávú hatására nem adott ki határértéket csak egy elővigyázatossági mérőszámot, amely 106 uW/m2, de láthatjuk, hogy a rövidtávú hatásra sem jelent meg biológiai egészségügyi határérték. A táblázat alul azt is mutatja, hogy mennyire nem egységes a probléma megítélése.

 

Az elővigyázatossági határérték 20-30 szorosát is sugározhatja a mobiltelefon, akkor is, ha nem használjuk, tehát hosszútávon. Ugyanis bekapcsolt adatkommunikáció mellett a telefon akkor is sugároz, amikor a zsebünkben, táskánkban vagy alvás közben fejünk mellett van. Ez a sugárzás pulzáló jellegű, folyamatosan ki-bekapcsol, ami tovább növelheti a problémát.

Blog